In het huishouden van Edsilia Rombley wordt muziek er met de paplepel ingegeven. Edsilia zelf is uiteraard een erg getalenteerde zangeres maar ook Tjeerd Oosterhuis, de vader van haar kinderen Imaani en Aisa-Lynn is actief in de muziekwereld als producer.

“Hij laat zijn muziek soms thuis horen en dan geven mijn zusje en ik onze mening”, vertelt oudste dochter Imaani in Story. “Voor mij is muziek heel belangrijk!”

Edsilia geeft aan dat dit het geval is voor beide meiden. “Zelf zet ik thuis niet zo vaak muziek aan, maar de kinderen draaien altijd muziek. De oudste is vooral bezig met zang, dans en piano. De jongste zit op pianoles en is heel ijverig.”

Talentjes die de ouders dan ook maar wat graag stimuleren. “Zolang ze het zelf leuk vinden”, vult een bezorgde mama aan. “Want het allerbelangrijkst is dat ze doen waar ze gelukkig van worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten