Opschudding alom in het normaal kalme Abcoude. Douwe Bob zou tijdens het uitgaan namelijk op de vuist gegaan zijn met een 16-jarige scooterrijder, zo staat in Story te lezen.

Het voorval valt niet te ontkennen want op sociale media circuleert ondertussen een filmpje waarop te zien is hoe de zanger inderdaad op de vuist gaat met een jong persoon.

Op Instagram ontkent Douwe Bob dat hij een tiener in elkaar geslagen heeft. “De kerel waarmee de schermutseling was, is dik in de 20”, gaat hij van start. “Ik ben hier verre van trots op, maar het is wel een wezenlijk verschil.”

De zanger geeft aan dat ongeacht de leeftijd van de persoon in kwestie, dit uiteraard niet had mogen gebeuren. “Ik ben echt heel erg geschrokken van mezelf. Mijn oprechte excuses aan de betrokkenen en de rest van Abcoude voor het mooie dorp op deze manier in de media te laten komen”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten