Jan Dulles mag Caroline, de moeder van zijn kinderen, sinds 13 september officieel zijn vrouw noemen. Hoewel het een enorm mooie dag voor het koppel was, hing er toch een donker wolkje boven de feestelijkheden, zo valt in Weekend te lezen.

“’s Ochtends na de huwelijksvoltrekking in het stadhuis van Edam zijn we eerst naar huis gegaan en daarna naar het graf van mijn vader en van Donna”, gaat de zanger van start. Dus toen heb ik wel even bij de zaken stilgestaan.”

Jan vindt het erg jammer dat zijn vader zijn huwelijk niet heeft kunnen meemaken. Hij heeft zelfs de geboorte van zijn kinderen niet bewust kunnen meemaken omwille van Alzheimer.

“Dat blijf ik eeuwig zonde vinden”, gaat de zanger verder. “Want hij hield van kinderen. Hij had erg kunnen genieten hoe onze kinderen zijn, maar dat is er helaas nooit van gekomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten