Prinses Mabel

Wonen op de ‘Oranje-oever’

De bouw van de nieuwe villa van prinses Mabel van Oranje-Nassau gaat de eindfase in. Al dient de Koninklijke Hoogheid nog wel één horde te nemen voor het zover is.

Mabel zou graag aan de achterzijde van haar villa een nieuw botenhuis laten optrekken op de plek waar momenteel nog een aanlegsteiger ligt. Dat botenhuis moet mede haar riante achtertuin aan het zicht van nieuwsgierige kijklustigen onttrekken. In principe heeft de gemeente hiervoor een vergunning afgegeven, maar omwonenden kunnen nog bezwaar kenbaar maken.

Mabel doet er dan ook alles aan om haar buren niet tegen de haren te strijken. Al vermoedt Story dat er twee omwonenden waarvan ze alvast niets te vrezen heeft: prins Maurits van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven – een neef van wijlen haar man Friso – en diens echtgenote Marilène. Zij kochten in 2021 eveneens een villa op wat in de plaatselijke volksmond al de ‘Oranje-oever wordt genoemd’. In tegenstelling tot Mabel lieten zij, uitgezonderd wat kleine opknapwerken, de bouwwoede aan zich voorbij gaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten