Elk jaar trekt tv-gezicht Paul de Leeuw voor wat vakantie naar de Spaanse Zuidkust. Daar bezoekt hij dan geregeld een lokaal eettentje voor de heerlijke sardines, garnalen, paella, gefrituurde inktvis en de wijn. Maar na een ontdekking van zijn goede vriend Martijn wordt de menukaart ook steeds uitgeplozen op zoek naar één specifiek gerecht.

Sinds Martijn op een menukaart ontdekte dat er Russisch ei werd geserveerd, wordt elke menukaart uitgeplozen op zoek naar deze lekkernij bestaande uit aardappelsalade met hardgekookte eieren overgoten met mayonaise. Al wordt niet elke ontdekking evenzeer gesmaakt door de culinaire alleseters die Paul en de zijnen zijn.

“We kregen de salade een keer geserveerd met een groente-smiley erop, maar er bleek helemaal geen ei in te zitten” herinnert de tv-legende zich in Libelle. “De aardappelsubstantie was een beetje drabbig én er zaten zwarte olijven op, dat is absoluut not done! Dus werd het sliertje paprika dat zo vrolijk keek, snel omgedraaid”, vervolgt hij. “Om het treurige Russisch ei wat op te peppen, vroegen we dan maar om tabasco.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten