Voormalig tieneridool Ria Valk treedt op haar 82ste nog steeds op. Onlangs nam ze deel aan ‘DNA Singers’ en daar kreeg ze enorm veel reactie op.

“Ik vond het te gek om mee te doen. Ik ben niet meer zo goed in nieuwe dingen leren, dus voor het duet koos ik het nummer Blue Suede Shoes van Elvis, waar ik als jong meisje mijn zangcarrière mee begonnen ben”, deelde Ria aan Party mee.

Tijdens het programma liepen er spijtig genoeg ook een aantal zaken verkeerd. Zo stond Ria achterin de coulissen en hoorde plots dat de mensen allemaal begonnen te lachen. Iemand van de productie vertelde haar toen dat Vincent per ongeluk haar naam had gezegd, waardoor het panel zelfs niet meer moest raden.

Recentelijk stond ze ook in de ‘Ziggo Dome’. Voor Ria was dit een droom omdat ze daar nog nooit gezongen had.

Ook op je 82ste kunnen er dus nog altijd wensen in vervulling gaan. Momenteel is er hierna echter niets meer waar Ria nog van droomt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten