Op 15 maart 2023 schreef Tweede Kamerlid Caroline van der Plas politieke geschiedenis door met haar politieke partij, de BoerBurgerBeweging (BBB), als eerste in de Nederlandse geschiedenis de grootste partij te worden in élke provincie tijdens de Provinciale Staten-verkiezing.

Al zal haar overwinning waarschijnlijk ook een bitterzoete bijsmaak gehad hebben. Ze kon immers niet vieren met haar grote liefde en steun en toeverlaat Jan. Hij overleed in 2019 aan de gevolgen van alvleesklierkanker. “Jan deed álles in huis. Koken, wassen, poetsen,… Ik hoefde zelfs de afwas niet te doen”, aldus van der Plas in Party.

Gelukkig kan ze ook rekenen op de onvoorwaardelijke steun van haar volwassen zoons. Zij hebben zelfs een groot deel van het zorgen voor hun moeder dat hun overleden vader deed van hem overgenomen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten