Speciaal voor Videoland wordt er een reeks gemaakt rond koningin Maxima. Nu is bekend gemaakt wie de rol van voormalig koningin Beatrix zal spelen en van diens partner Claus.

De eer voor de rol van Beatrix is weggelegd voor Elsie de Brauw. De rol van Claus is weggelegd voor de Duitse acteur Sebastian Koch.

Elsie kennen we van haar rollen in films en series als ‘Zee van Tijd’, ‘Drijfzand’ en ‘Morten’. Sebastian heeft een internationale carrière met series als ‘Zwartboek’ en het met een Oscar bekroonde ‘Das Leven der Anderen’, ‘Homeland’ en ‘The Danish Girl.’

Eerder was al bekend dat Delfina Chaves de rol van Maxima zou mogen spelen en Martijn Lakemeier die van koning Willem-Alexander. 

De opnames van de reeks zijn begonnen dit jaar in juni en vinden plaats in New York. Maar men trekt ook naar Argentinië, Spanje, België en Nederland. De reeks zal zes afleveringen tellen. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten