Dennie Christian vertelt in Weekend dat hij na het overlijden van zijn vrouw Roswitha in 2020, de structuur in zijn leven volledig kwijt was. Gelukkig heeft de zanger dit opnieuw gevonden, mede door zich volledig te storten op zijn grote passie namelijk motorrijden.

“Ik heb een Harley en een aantal motorvrienden met wie ik in Italië ben geweest”, gaat de zanger van start. “We hebben een week lang gereden, door de Alpen, van de bergen tot aan Venetië en Toscane. Dat was een belevenis. Dat zorgt voor zo’n gevoel van vrijheid!”

Dennie is zich maar wat bewust van de slechte reputatie die motorrijders hebben en maakt er daarom zaak van om de anderen niet te veel overlast te bezorgen.

“Als ik in derde versnelling op een landweg rijd, vind ik dat geklapper wel heerlijk, maar in de dorpen zet ik hem op stil. Ik moet dat geklapper ook niet te lang laten duren want dan krijg ik hoofdpijn”, besluit hij al lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten