Eind 2020 kwam Roswitha, de vrouw van Dennie Christian, helaas te overlijden. Hoewel afscheid nemen nooit eenvoudig is, is de zanger toch dankbaar dat zijn vrouw ziek werd tijdens de coronaperiode.

“Dat gaf ons destijds wel de nodige rust”, gaat Dennie van start in Party. “Ik hoefde geen optredens af te zeggen, want die werden door corona al geannuleerd. Als ik ze zelf had moeten cancelen, waren daar onherroepelijk vragen over gekomen.”

Dennie geeft aan dat in de periode dat zijn vrouw chemo moest ondergaan, het een absolute noodzaak voor hem was om zoveel mogelijk tijd met haar te spenderen.

“Geen afspraken met de pers, geen quotes of statements geven. Ik wilde er zijn voor Roswitha, voor de kinderen en de kleinkinderen. De hele wereld om me heen heb ik toen afgesloten, ik deed verder niets behalve de hond uitlaten en boodschappen doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten