Linda de Mol heeft het erg moeilijk om over haar gewicht te praten, zo staat te lezen in Party.

“Een tijd geleden wilde ik met mijn toen nog jonge kinderen tijdens een tripje naar New York een helikoptervlucht maken boven het Vrijheidsbeeld”, gaat Linda van start. “We stonden met een zwemvest aan in de rij om met een aantal andere Nederlandse toeristen aan boord te gaan.”

Het liep echter mis wanneer het personeelslid vroeg of Linda haar gewicht zou kunnen zeggen. “Ik bevroor en loog er binnen een seconde zeker acht hele kilo’s af.”

Dit had als gevolg dat Linda erg ongerust op in de helikopter zat te wachten tot er een rood lichtje ging knipperen dat zou aangeven dat er teveel gewicht aan boord was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten