Inmiddels scheert het leven van zanger Jeroen van der Boom hoge toppen, zowel in zijn carrière als in zijn huwelijk met Dany met wie hij alweer bijna 12 jaar getrouwd is. Maar al dat geluk is hem niet in de schoot geworpen, zo vertelt hij aan Story.

Het relaas van zijn relatie gaat als volgt: “Dany zat in een relatie, ik zou gaan trouwen, en tóch werden we verliefd op elkaar. Onze start was dus zeker niet perfect”, is Jeroen eerlijk. “Wij werden stapelgek op elkaar, maar lieten ook allebei iemand anders met veel verdriet achter”, verduidelijkt hij.

“Wij hebben wel heel bewust voor elkaar gekozen. Terwijl we wisten dat dat grote gevolgen zou hebben. Op een moment dat we allebei al best wat ouder waren. Dany raakte ook al snel zwanger”, blikt Jeroen terug. Maar na al die jaren blijkt de moeilijke keuze voor elkaar nog steeds de juiste te zijn: het geluk van Jeroen en Dany werd niet alleen met een huwelijk, maar ook met de komst van hun twee zonen Daan en Luuk bezegeld.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten