Er komt een zware periode aan voor de familie Sneijder. Sylvia, de moeder van Wesley heeft namelijk op 59-jarige het gevecht tegen kanker verloren.

De moeder van Wesley was er altijd voor hem, zo valt in Story te lezen. Volgens bronnen zou ze hem altijd gesteund hebben in zijn voetbalcarrière.

Wesley wist al op 7-jarige leeftijd dat hij profvoetballer wilde worden en had er alles voor over om zijn doel te bereiken. De ouders van Wesley ondersteunden de kleine ster in alles wat hij deed.

Toch bleek een topsporter opvoeden niet evident te zijn. Drie keer per week trainen, wedstrijden, talloze ritten in de auto, kleding wassen, rekening houden met speciale voeding, Sylvia deed het allemaal én met liefde.

Dit heeft waarschijnlijk mee de sterke band gecreëerd die Wesley met zijn moeder had.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten