Prinses Margarita houdt van het leven, zoveel is duidelijk na het interview dat Weekend had met het nichtje van koning Willem-Alexander.

“Er is niks belangrijkers dan gelukkig te zijn”, gaat de prinses van start. En het maakt niet uit wat je doet, als dat maar iets is waar je écht gelukkig van wordt.

Volgens Margarita is het belangrijk dat je je dromen niet opgeeft omdat je denkt dat ze geen werkelijkheid kunnen worden. Volgens haar moet je deze dromen net nastreven.

“Het belangrijkste in het leven is je passie volgen, want jij weet wat goed voor je is. Als je dat niet doet, dan verloochen je jezelf”, besluit ze vastberaden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten