Wanneer Party aan John de Bever en Kees Stevens vraagt wat het tweetal in 2024 anders wil doen, geef John aan dat hij niet veel meer kan bereiken in zijn leven. “Ik ben profvoetballer geweest en nu werk ik al heel wat jaren als zanger”, gaat John van start. “Ik heb van mijn hobby’s mijn beroep kunnen maken. En ik ben gezond. Meer is er voor mij niet te wensen.”

Kees knikt bevestigend en geeft aan dat ze om deze reden in 2024 graag iets voor een goed doel willen doen. “Niet om zieltjes te winnen, maar John en ik willen met de bekendheid die wij hebben iets meer doen dan bijvoorbeeld alleen maar kaartjes verkopen.” Hoewel Kees ervan overtuigd is dat het een mooi project gaan worden, wil hij vooralsnog niet meer kwijt over dit onderwerp.

Voor zichzelf hoopt Kees dat hij in 2024 meer rust kan vinden, al lijkt hem dit erg moeilijk aangezien hij net als John altijd verder wil. “Wij hebben uitdagingen nodig. Ik ben voor John, voor ons als De Bevers, nu al voor 2025 bezig, want anders ben ik bang dat het stilvalt en je in een zwart gat valt ofzo.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten