Dave Roelvink heeft wel al wat tegenslag gekend in zijn leven. Een van de meest recente feiten is het worstelen met zijn drank en drugsverslaving in 2022. Dave liet zich snel opnemen, want hij wist dat het nodig was.

Toen hij in 2020 verslaafd raakte, werd hij ook paranoïde en psychotisch. En zo kon hij geen normaal leven lijden. Toen hij was afgekickt 2 jaar later startte hij een afkickkliniek met Najib Amhali in Abcoude.

“Dave wil graag de andere mensen helpen, omdat zijn herstel ‘het mooiste cadeautje’ was dat hij zichzelf heeft gegeven”, zei vader Dries Roelvink toen in Party.

Zoon Roelvink raakte terug op het juiste pad en was weer een goede vriend, zoon en vader voor zijn eigen kind. En ook vriendin Jazzlyn was blij, maar moest er even aan wennen.

“Maar zij ziet me liever op vrijdagavond mediteren met een wierookje dan dat ik laveloos in café Bolle Jan rondhang”, klonk het toen bij Dave.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten