2024 is een jaar vol belangrijke gebeurtenissen voor Dave Roelvink. Hij herstelde in het najaar van 2023 van een drugsverslaving en moest daardoor in 2024 belangrijke beslissingen nemen.

Zo besloot hij dat hij moest stoppen met zijn werk als dj. Dat bevestigde hij in ‘RTL Boulevard’ en Party.

“Ik heb besloten om te stoppen met draaien. Ik wil echt niet meer in deze valkuil trappen”, klonk het toen.

En papa Dries Roelvink weet exact wat zijn zoon bedoelt. Hij heeft al vaker gemerkt dat Dave moet vechten tegen allerlei verleidingen en verslavingen en dat wordt soms heel moeilijk.

Het is niet makkelijk om aan al die verleidingen te weerstaan als je zelf al een paar keer verslaafd bent geweest. “Je moet verdraaid sterk in je schoenen staan om altijd weerstand te kunnen bieden tegen die verleidingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten