Deze zomer is er weer een nieuw seizoen van het KRO-NCRV programma Een huis vol te zien. In de populaire serie wordt het leven van vier grote gezinnen gevolgd. Hoe gaan zij om met grote en kleine uitdagingen? Wat bindt hen en hoe zorgen ze voor elkaar?

Wie er deze keer niet bij zijn? Het gezin van Thalia en Rob Buddenbruck. Pijnlijk is vooral dat zij eigenlijk wél in het nieuwe seizoen te zien zouden zijn, maar last-minute werd er een wijziging doorgevoerd en daar zijn Thalia en Rob allesbehalve tevreden mee.

“Nee, wij doen dit seizoen niet mee”, reageert het koppel teleurgesteld. “Er waren al draaidagen gepland, door die draaidagen hebben wij ons meidenweekend moeten annuleren. Die heb ik gelukkig nog kunnen doen met de meiden, maar wel op een andere datum”, reageert Thalia op Instagram.

Maar wat is er dan gebeurd dat die opnames niet zijn doorgegaan? “Op het laatste moment is besloten van uit de kro/ npo dat wij dit seizoen toch niet mee doen. Wij vinden het jammer ook qua laatste moment. En ook heel jammer dat nu opeens alles mag. Samenwerkingen/vloggen. Wij hebben hele mooie samenwerkingen moeten afzeggen . Aan de andere kant is het wel even fijn zonder camera’s”, geeft Thalia toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Een reactie achterlaten