Een tijdlang woonde Corry Konings in Spanje en had ze er zelfs een eigen restaurant. Toch koos ze ervoor om terug naar Nederland te komen wonen.

“Ik had een zaak met mijn naam en het was er altijd gezellig druk. Ik dacht dat het aantal optredens zou afnemen, maar het tegendeel bleek waar. Daardoor moest ik steeds vaker heen en weer vliegen tussen Spanje en Nederland. Toen mijn zoon destijds veertien, weer in Nederland wilde studeren, viel alles op zijn plek en zijn we teruggekeerd”, klinkt het bij Corry in Primo.

Op dit moment heeft Corry geen partner meer en dat vindt ze prima. Ze is alleen en dat bevalt haar hartstikke goed.

“Ik kan vertrekken en thuiskomen wanneer ik wil en ik hoef aan niemand verantwoording af te leggen. Heerlijk!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten