In Story staat te lezen dat Matthijs van Nieuwkerk in de lente van 2024 in het huwelijksbootje gaat stappen met zijn vriendin Martha Riemsma. Veel tijd om te genieten van hun wittebroodsweken zou er echter niet zijn, want Matthijs zou na zijn huwelijksreis meteen weer zijn koffers mogen inpakken om op verplaatsing te gaan filmen.

De aanstaande RTL4-presentator en Videoland-documentairemaker mag namelijk een programma gaan maken over de Spelen die in Parijs plaatsvinden.

Een erg fijne opdracht voor Matthijs aangezien Parijs zijn lievelingsstad is. Zo heeft hij samen met Rob Kemps ook al twee seizoenen van het NPO-programma “Chansons!” gemaakt in de Franse hoofdstad.

Naar verluidt zou tijdens het verblijf in Parijs ook rekening worden gehouden met zijn echtgenote en zou deze Matthijs mogen vergezellen tijdens de opdracht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten