Onlangs zei Bridget Maasland tijdens een podcast dat we maar één lijf krijgen en dat we het daar de rest van ons leven mee moeten doen. Om deze reden heeft het tv-gezicht besloten om haar levensstijl volledig om te gooien en gezonder te gaan leven.

Gelukkig voor Bridget krijgt ze erg veel steun van haar zoon Mees, die volledig gewonnen is voor de gezonde levensstijl en erg graag met zijn moeder gaat fitnessen. “Het is een fantastische ontdekkingstocht om dit samen met mijn kind te kunnen doen”, staat te lezen in Party.

“Ik word liever gezond oud dan dat ik op een gegeven moment hulpbehoevend word”, gaat Bridget verder. “Dus het is leuk, dat je daarna ziet hoe goed je eruitziet, dat dat lijf er goed uitziet omdat je er heel veel in hebt geïnvesteerd. Want het kost je heel veel tijd, moeite en energie”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten