Onlangs kondigde Bonnie St. Claire aan dat ze ging scheiden van haar toenmalige man Anne Jan Jongbloed. Toch werd het tweetal onlangs arm in arm gespot op het strand van Bergen, zo staat in Story te lezen.

“Ik kom graag bij Anne Jan in Bergen”, gaat Bonnie van start. “Sterker nog, ik ben verliefd geworden op Bergen. Dus ik ben er graag en vaak. Anne Jan woont heerlijk en we zitten veel in zijn tuin of maken een wandeling op het strand.”

In het feit dat ze arm in arm loopt met haar ex-man, ziet de zangeres geen graten. “Dat doe ik met iedere man die ik aardig vind.”

Hoewel ze aangeeft dat het koppel nu liever voor elkaar is in vergelijking met toen ze nog getrouwd waren, lijkt Bonnie de deur voor een verzoening toch helemaal te sluiten. “Daar geloof ik niet in”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten