Numidia had nooit durven denken dat haar deelname aan Beste Zangers zo’n verandering in haar leven zou brengen, zo vertelt ze aan Story.

“Mensen zijn zo lief en aardig voor me. En dan de kansen die er op mijn pad zijn gekomen… Dat ik met Douwe Bob een prachtig lied voor het Eurovisiesongfestival heb ingestuurd. Hoe tof zou het zijn als we daar volgend jaar staan!”

De jonge zangeres geeft aan dat het wel lijkt alsof ze in een droom leeft en dat ze maar niet wakker wordt.

Met haar nieuwe bekendheid wil Numidia kinderen uit probleemgezinnen helpen. “Destijds heeft iemand mij ook geholpen. Ik wil ze laten zien dat er echt wel een toekomst is. Voor hen wil ik me inzetten!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten