Berget Lewis heeft alleen maar mooie herinneringen aan de kerstperiode, zo valt af te leiden uit een interview met Libelle. Kerst vieren werd er door haar moeder met de paplepel ingegoten en zelfs na al die jaren versiert de zangeres haar huis al vanaf eind november.

Hoewel de partner van Berget haar kerstobsessie een beetje overdreven vindt, geniet hij gelukkig van de vreugde die het bij de zangeres teweegbrengt.

“Sinds mijn ouders er niet meer zijn, is kerst nog belangrijker voor me geworden”, gaat Berget van start. “Kerst uitgebreid vieren is mijn manier om mijn ouders te eren en hun tradities voort te zetten.”

Zo heeft de zangeres vorig jaar een waar feest gegeven op kerstavond, er kwam zelfs een deejay draaien. “Ook dit jaar hebben we opnieuw familie en vrienden uitgenodigd voor het kerstdiner en dan zet ik het klassieke bloemetjesservies van mijn moeder weer op tafel. We gebruiken het, net als zij, alleen tijdens de feestdagen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten