André Hazes is ondertussen twee jaar clean. Een straffe prestatie want in het VTM 2 programma “Crossroads” is te zien hoe de zanger met een hevige drank en drugsverslaving kampte.

Momenteel is het er nog wat vroeg voor geeft André aan in Story, “maar als ik het daadwerkelijk jaren aan een stuk kan volhouden, wil ik graag een steun en voorbeeld zijn voor jonge mensen die verslaafd zijn aan drank en drugs”.

De zanger noemt het zelfs zijn plicht om het taboe uit de wereld te helpen, mensen moeten durven en kunnen praten.

Het programma “Crossroads” vindt de zanger niet confronterend om te zien. “Ik denk dat het moeilijker was geweest als ik erin was blijven hangen. Maar omdat nu net alles anders is, ben ik er heel blij mee.”, besluit André.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten