André Hazes beseft meer dan ooit dat hij vroeger over heel wat grenzen geweest is en zijn partner, kind maar ook zijn vrienden en familie serieus heeft gekwetst.

Zijn drankprobleem, waarvan hij zelf beweerde dat dat er niet was, zorgde voor flink wat problemen en mondde vaak uit in ravage en vernieling.

Zo werd hij op Tenerife huilend wakker in de armen van zijn schoonmoeder tijdens hun familievakantie. André zelf wist van niets meer maar zag dat zijn hand aan het bengelen was, die was namelijk gebroken.

De hotelkamer bleek volledig vernield en Monique stond op de gang te huilen. Na een rit naar het ziekenhuis besefte hij dat het zo niet verder kon en uiteindelijk besloot André Hazes de alcohol volledig af te zweren.

Inmiddels zit zijn relatie met Monique terug snor en is ook de band met zijn zoontje terug goed. Want ook daar liep het even volledig mis. Het koppel ging uit mekaar maar wist toch terug de weg naar elkaar te vinden. Ondertussen dromen ze samen van nog extra mini Hazes kids, aldus Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten