In zijn nieuwe docu-serie “André Hazes: The Next Chapter” geeft André Hazes een mogelijke reden aan waarom hij het contact met zijn moeder Rachel verbroken heeft. Zo werd er onlangs een brief van André naar zijn toenmalige vriendin Sarah van Soelen gelekt door Yvonne Coldeweijer.

De vraag die de zanger uiteraard bezighoudt is: “Wie heeft deze brief aan Yvonne gelekt?” Het lijstje van verdachten is relatief kort aangezien slechts een aantal mensen beschikking hadden tot deze brief, namelijk Sarah en haar ouders en André zijn moeder Rachel.

“Dat hele filmpje waarin Yvonne Coldeweijer de brief laat zien en bespreekt hebben we ontleed. Ik heb ook een handschriftexpert erop gezet en daar kwamen wel wat antwoorden uit”, vertelt André aan Party. Welke antwoorden de zanger gevonden heeft, wil hij niet laten weten.

“Wie de brief gelekt heeft, dat is iets waar ik nooit achter ga komen denk ik”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten