Bram Konings heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij het erg jammer vond dat André Hazes zomaar is veranderd van schrijversteam. Hij begrijpt nog altijd niet goed waarom en laat de deur op een kiertje.

Als we André mogen geloven dan is het niet gegaan zoals Bram beweert. En dat verbaasd Bram dan weer compleet.

“Ik snap André niet wanneer hij zegt dat mijn verhaal niet klopt. Kom maar op met die waarheid dan! Het is toch duidelijk wat er is gebeurd? Hij zei dat hij met ons verder wilde, maar heeft ons opeens aan de kant gezet en we hebben helemaal niks meer van hem mogen vernemen”, begint Bram in Weekend.

Bram vindt het ridicuul dat André beweert dat hij het jammer vindt maar vervolgens 7 maand niks van zich laat horen. Nu is er weer veel heisa om niks.

“Hij weet dat wat wij zeggen de waarheid is, dus het is onzin om nu te zeggen dat wij liegen. Vooral ook omdat hij zegt dat hij nooit iets kwaads over ons zal zeggen. Het is maar net wat voor bril je op hebt hé, en hoe je je straatje schoon wilt vegen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten