Vreemde beslissingen, feestjes, drank en drugs, het waren zware en vooral donkere jaren voor André Hazes. Ondertussen heeft de zanger tijd voor zichzelf genomen en begint hij zijn leven terug op de rails te krijgen.

“Ik voel me als herboren”, vertelt de zanger aan Story. “‘Ik heb veel meer rust in mijn hoofd, ik moet niets meer verbergen.”

De zanger geeft aan dat hij opnieuw helder kan nadenken en hierdoor beter zijn grenzen kan bewaken. “Als je blijft­ drinken zoals ik deed, dan heb je geen grenzen meer, waardoor je verkeerde keuzes maakt”, verklaart hij.

Tijdens deze zware periode heeft de zanger ook beter leren relativeren. “Mensen hebben altijd al een mening over mij gehad en dat kroop onder mijn huid. Als iemand vroeger slecht over me sprak, ging ik helemaal stressen.” Laat het nu net die stress zijn dat de zanger naar zijn verslavingen heeft geleid.

“Nu weet ik beter wat er echt telt in mijn leven en dat zijn mijn zoontje Dré, familie en vrienden”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten