Het leven van André Hazes heeft aan een zijden draadje gehangen. Als hij was doorgegaan met drinken en drugs nemen dan was de kans groot dat hij er nu niet meer was geweest.

Gelukkig kwam er tijdig een klik bij André en wist hij de knop net op tijd om te draaien. Hij wist dat het tijd werd om hulp te zoeken.

“De grote vraag in dit soort situaties is altijd of er in de directe omgeving niemand was, die ingreep. Om mij heen waren er wel degelijk mensen die zeiden: ‘Je hebt een probleem’. Bijvoorbeeld Monique en Djarno.  Djarno was alleen ook nog jong en vond het leuk om samen te stappen en door het geluid te gaan”, geeft André toe in Story.

Maar Djarno vond het allesbehalve leuk dat André de volgende dag als een zombie in zijn wagen zat, op weg naar een optreden.

“Ik ging altijd weer door. Ik wilde lange niet inzien dat ik een probleem had. Totdat ik het ook op mijn werk ging doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten