Goed nieuws voor André Hazes. Na een donkere periode waarin hij kampte met een drank en drugsverslaving, is de zanger nu twee jaar clean.

Toen Story vroeg aan de zanger of het moeilijk was om vol te houden liet de zanger optekenen dat het tot nu toe verrassend makkelijk was. “Daar was ik op voorhand wel bang voor, ik vreesde dat mijn leven saai zou worden. Dat het gekke dat in mij zat, zou verdwijnen als ik niet meer dronk.”, gaat André van start, “maar dat is absoluut niet het geval, mijn leven is nog nooit zo fijn geweest als nu”.

De zanger geeft wel aan nog steeds onder begeleiding van een psycholoog te zijn. Tijdens sessies zou André leren om alles onder controle te houden.

André begrijpt dat veel mensen sceptisch zijn aangezien hij in het verleden al eens is hervallen maar deze keer is het anders zegt hij: “Ik meen het heel serieus. Ik heb gevochten voor mijn leven, want ik was er bijna niet meer. Dat was voor mij een laatste waarschuwing. Ik riep altijd dat ik nooit een probleem had, tot dan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten