Binnenkort bevalt zangeres Monique Smit van haar derde kindje. Maar ook professioneel vertoeft de jongste zus van zanger Jan Smit tegenwoordig vaak tussen de kinderen. Want naast haar reguliere optredens, is ze met KidsPop immers niet meer weg te denken uit de kinderscene.

Met Party praat ze over dat succes: “KidsPop is zó succesvol. We hebben echt miljoenen streams, dat je echt denkt: ‘wow’, wat gebeurt er in het land?!’Al die kinderen groeien op met mijn liedjes en dat is gewoon heel bijzonder”, vindt de zangeres. “Van de theatershow ‘KidsPop’ zijn nu al 35 voorstellingen geweest. Volgend jaar doen we nog een deel en maken we het af”, gaat Monique verder.

Maar daar houdt het voor haar nog lang niet op. “Het is de bedoeling dat we het jaar daarna minimaal 40 shows gaan doen én daarbij nog mijn gewone optredens in het land”, legt ze uit. “Ik ben dan geen één weekend meer vrij, waardoor het zoeken wordt hoe ik dat ga doen”, concludeert Monique.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten