Frans Duijts staat gemiddeld zo’n 168 keer per jaar op ene podium. Maar na het optreden stopt het niet voor de zanger. Dan is hij nog eens volop bezig met zijn ondernemingen.

Zo exporteert hij likeuren en shotjes naar zo’n 14 verschillende landen en handelt hij ook nog eens in vastgoed. Het is behoorlijk druk voor de zanger en het zou velen niet verbazen mocht hij ooit op een burn-out af stevenen.

“De eerste vijf, vier en drie jaar van mijn kinderen heb ik gemist. Dat was wel een dalletje. 14 of 15 jaar geleden zat ik met mijn carrière aan de top, maar zelf helemaal niet. Ik dronk te veel en ik was nooit thuis. Alles was nieuw en spannend en elke deur ging voor me open”, zegt Frans in Party.

De zanger moet toegeven dat hij zich heel erg liet meeslepen en elke uitnodiging die hij in de bus kreeg, daar ging hij op in.

“In die tijd deed ik 300 à 400 optredens per jaar en dat 3 jaar lang. En toen stortte ik in. Ik kon niet meer. Ik had echt een burn-out. Ik heb drie maanden op Ibiza gezeten in het huis van John Ewbank. En dat was voor mij een gamechanger.”

Het is maar te hopen dat Frans nu op tijd zijn grenzen aangeeft zodat het niet opnieuw zover komt. Geld verdienen is belangrijk, maar je gezondheid nog meer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten