In augustus staat Hans Klok met zijn nieuwe show in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Daar kijkt de illusionist ontzettend hard naar uit. 

“Face The Future’ is een twee uur durend spektakel met een soort James-Bond-verhaal. Met een hoop fantasie en een hoop ongelooflijke trucs, want dat is wat de mensen willen zien. Het wordt een hele hippe show, waarin ik een avatar creëer als oplossing voor de uitdagingen waar een illusionist in 2024 mee te maken heeft”, zegt Klok in Party.

Heel wat fans van Hans zullen ongetwijfeld in de zaal zitten. Maar zijn grootste fans zullen er jammer genoeg niet bij zijn. Zijn vader Klaas overleed in 2002, zijn moeder Gerda in 2019. Hij draagt ze altijd mee in zijn hart en gedachten.

“Mijn vader was de motor achter het bedrijf Hans Klok. Het is nu alweer 22 jaar geleden dat hij overleden is. Ik weet zeker dat mijn vader trots op mij is. En ook op mijn broer. Ik hoop dat mijn ouders in het universum meekrijgen wat ik allemaal doe. Maar niemand weet of dat gebeurt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten