In Story staat het verhaal te lezen van Sieneke Peeters en haar ex-man Jan Baum.

Nadat Sieneke bakken kritiek kreeg van het Nederlandse volk over haar Eurovisie Songfestival deelname, was haar toenmalige vriend Jan Baum er gelukkig steeds om haar terug op te vrolijken. In 2012 besloot Jan zijn vriendin zelfs ten huwelijk te vragen in Turkije. Wat volgde was een overtuigend ja-woord op hun huwelijk op 8 november 2013.

Niet veel later werd Sieneke zwanger van Rosalie en Dani. De twee spruiten maakten het huwelijksgeluk van het koppel compleet en erg lang bleek het koppel op pad te zijn om samen oud te worden.

Midden 2023 deelde de zangeres echter op sociale media dat ze zou gaan scheiden van haar echtgenoot. “Het is voor ons allemaal een verdrietige situatie”, gaat ze van start in Story. “Gelukkig is er geen ruzie of narigheid en zijn we ervan overtuigd dat de mooie jaren en fijne herinneringen een goede basis vormen voor de liefdevolle zorg voor onze twee prachtige kinderen.”

Al geeft Sieneke wel toe dat het oorspronkelijk toch even wennen was om haar kinderen niet altijd bij haar te hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten