Zanger en ondernemer Frans Duijts heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ervan houdt om rond te rijden in een mooie sportwagen. Al is hij recent wel van merk veranderd. Hij stapte over van McLaren naar Ferrari.

Momenteel is hij in afwachting van de levering van zijn nieuwste aankoop: een Ferrari SF90 Cabrio. Een wagen die maar liefst 500.000 euro kost. Al hekelt hij in het magazine Weekend de minderheid aan negatieve reacties die deze aankoop uitlokte.

“In Nederland denken we bij zoiets vaak: het gaat goed, het hoeft niet meer, laat hem de hik maar krijgen. Heel bekrompen”, vindt de zanger. “In Duitsland is het net andersom. Als ik daar met een oud barrel kom aanrijden zeggen ze: ‘Rijd maar door, je ben niet succesvol.’ Maar kom ik daar met een Ferrari aangereden – ook al heb ik verder misschien geen stuiver meer – dan gaat in ieder geval wel het koffiezetapparaat aan”, meent Frans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten