Het heeft Sergio Ijssel even niet meegezeten in zijn relatie. Zijn relatie met de moeder van zijn twee oudste zonen liep spaak, maar hij vond in 2022 gelukkig opnieuw het liefdesgeluk bij Rosanne.

Ook met haar kreeg hij een kindje, dochter Selena. Hij beleeft het vaderschap nu helemaal anders dan de allereerste keer.

“Toen had ik co-ouderschap. Dat is nu anders. Rosanne en ik hebben Selena elke dag om ons heen. Het is een geschenk dat ik dit samen met haar mag doen”, zegt hij in Story.

En dat Sergio gelukkig is met Rosanne en hoopt dat dat voor eeuwig zo blijft, zijn de twee onlangs ook in het geheim getrouwd.

“We hebben de handtekeningen gezet, maar het grote huwelijksfeest moet nog komen. Van uitstel komt geen afstel, dat feest komt er echt. Maar we hebben nu ook een kind, dus de bruiloft vindt later plaats. De kinderen krijgen een grote rol op onze Grote Dag.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten