De fervente televisiekijkers hebben Roxeanne Hazes onlangs ongetwijfeld zien opduiken in ‘Make Up Your Mind’ en recent nog in ‘DNA Singers’. En het blijft niet bij deze twee enige programma’s.

“Momenteel ben ik met veel plezier bezig met de opnames van het nieuwe SBS-programma ‘3 Minutes of Fame’. Een nieuw muziekprogramma waar ik me heel erg thuis voel. Ik moet eerlijk zeggen, het bevalt me heel erg. Ik heb het idee dat ik er lekker op mijn plekje zit”, zegt ze in Weekend.

Roxeanne kan er ook gewoon lekker zichzelf zijn en dat vindt ze toch erg belangrijk. Bovendien vindt ze muziekprogramma’s erg leuk om te doen.

In ‘DNA Singers’ was Roxeanne te zien samen met haar broer André. Heel leuk voor de fans om te zien dat de twee weer goed overeenkomen nadat ze jaren geen contact hebben gehad met elkaar.

“We hebben superveel reacties gehad. Hartstikke leuk allemaal. En het was ook een leuke uitzending om met hem te doen, lekker lachen, lekker keten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten