Toen Farja Farvardin bekend maakte dat hij zou deelnemen aan ‘Expeditie Robinson’ waren veel mensen erg enthousiast, maar anderen verklaarden hem dan weer voor gek. Farja zelf was in elk geval meteen te vinden voor een deelname aan het programma.

“Mijn eerste gedacht was dat dat verschrikkelijk zou zijn. Maar toen ik erover nadacht kwam ik tot de conclusie dat ‘Expeditie Robinson’ wel het grootste programma van de Nederlandse televisie is en iedereen er naar kijkt. Ik vind het ook leuk om mezelf op tv te zien, dus ik zei ‘ja’”, lacht hij in Party.

Farja heeft vervolgens de makers gestalkt met de vraag wanneer hij zou mogen deelnemen aan het programma. Dat iedereen hem vaak chagrijnig en gedemotiveerd niks ziet doen, dat helpt natuurlijk niet.

“Af en toe was het dan ook echt afzien. Maar de groep, de gezelligheid, dat vond ik zo fijn. Eind september zag je dat acteur Hamza Othman en ik tijdens de eilandraad evenveel stemmen kregen en ik hoefde niet naar huis omdat ik het duel won. Dat voelde als een soort tweede kans. En die kans heb ik ook met beide handen gegrepen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten