Toen haar vorig jaar overleden man Hans nog leefde, belandde hij en comédienne Tineke Schouten in een heftige familieruzie met Hans’ zoon Armand. Die ontstond nadat een sponsorverzoek voor Armands kickboksende dochter werd afgewezen door Tinekes management.

Niet veel later ging het mis en kondigde Armand aan “de vuile was buiten te zullen hangen”, tenzij Tineke en Hans – volgens berichtgeving – met tienduizenden euro’s over de brug zouden komen, aldus Story. Niet veel later stuurde hij privé bedoelde e-mails en WhatsApp-berichten van Tineke door naar de media en werd het een publieke rel waarbij de woorden “chantage” en “afpersing” vielen.

Maar intussen heeft de tijd, en tragisch genoeg het overlijden van Hans, alle wonden tussen Tineke en Armand weer geheeld. “Dat gedoe was een kleine frustratie vanuit Armands kant”, zegt Tineke. Maar er is niks meer aan de hand. Het werd ook flink opgeblazen. Het contact met hem en zijn dochter is goed. Ik heb met niemand ruzie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten