Daphne Deckers heeft haar dochter nooit iets in de weggelegd. Haar dochter Emma kreeg alle kansen die ze wou, al hoopte Daphne toch dat Emma ook een diploma zou behalen en niet alleen haar focus op het acteren zou leggen.

Emma ging haar droom achterna en reisde zelfs een tijdje de wereld rond als model en woonde in LA en Tokio. En dat vond Daphne mooi om zien.

“Ik voel me bevoorrecht dat ik deze kans heb gekregen en ben dankbaar dat mijn ouders mij hebben ondersteund, ook financieel. Ik heb zulke mooie jaren gehad”, zegt Emma in Max Magazine.

Daphne vindt financiële zelfstandigheid erg belangrijk, en dat heeft ze haar dochter gelukkig niet moeten leren. Emma heeft altijd verschillende baantjes gehad.

“Ik ben zelf opgegroeid in een gezin waar nul euro te besteden was. Voor Emma was dat heel anders. Maar ze zal toch de handen uit de mouwen moeten steken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten