Boer Geert en zijn vriendin Monique zijn ondertussen al zo’n 3 jaar samen. Hij houdt zich vast aan het liefdesgeluk want Geert verloor zijn beide ouders hel kort na elkaar.

Geert was een erg populaire boer tijdens het programma en kreeg zo’n 56 brieven. Dat resulteerde in tien speeddates en drie logees. Maar de ware zat er helaas niet tussen.

“Bij ‘BZV’ werkt het zo dat ze die brieven komen brengen en die moet je in een uur uitzoeken. Nou, dat gaat niet. Dat kan niet. De boeren die niet op televisie zijn geweest, omdat ze te weinig brieven hadden gekregen, die hebben allemaal meteen verkering gekregen. Het gaat simpeler, soepeler en losser zonder dat er constant een camera alles volgt”, zegt Geert in Party.

Maar gelukkig was er Monique en werd zij smoorverliefd op Geert. Maar samenwonen, dat is niet aan de orde.

“We hebben allebei de kinderen nog thuis wonen. Die moeten eerst op zichzelf gaan wonen en dan zou het samenwonen pas kunnen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten