Een stralende kroonprinses Amalia trok onlangs op Prinsjesdag heel wat ogen naar zich toe met haar stralende look. Iets wat niet alleen Weekend niet is ontgaan, maar ook heel wat buitenlandse media niet.

Amalia’s uiterlijk was zelfs onderwerp van gesprek in een Duits tijdschrift én voorpaginanieuws in een magazine uit Argentinië, het Zuid-Amerikaanse geboorteland van haar moeder koningin Máxima. “Met een vernieuwde look en elegante uitstraling maakte Máxima’s dochter indruk”, kopte dat laatste blad op de cover.

“Met de schoonheid van haar moeder verblinde Amalia met haar eigen stijl, waarbij ze prikkelende details aan haar uiterlijk toevoegde”, vervolgde het magazine. Daarin bijgetreden door hun Duitse collega’s die opmerken dat onze troonopvolgster “ineens volwassen” is geworden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten