Radio- en televisiepresentatrice vindt niet dat de liedjes van de, vanwege vermeende grensoverschrijdende zedenfeiten met een minderjarige, in ongenade gevallen zanger Marco Borsato voortaan enkel nog door onbekende artiesten mogen worden gezongen.

Dat vertelt ze desgevraagd aan Story, nu er vier theaterconcerten rond het repertoire van de zanger in de Utrechtse Jaarbeurs aangekondigd zijn. Deze concerten vinden eind dit jaar plaats zónder enige betrokkenheid van Marco en dat vindt Tineke niet kunnen: “Hij had daar zélf moeten staan om zijn eigen liedjes te zingen”, reageert ze.

“Ik vind het schandalig dat zijn muziek al zo lang niet meer te horen is”, gaat de presentatrice verder. “Het is ook zo hypocriet. Er is nog niets bewezen van waarvan hij wordt beticht. Ik ben fan van Marco. Altijd al geweest, en dat blijf ik. Hij is zo’n ontzettend aardige jongen”, mijmert ze. “Het gemis op deze concerten is dan ook de grote ster zelf”, besluit Tineke meer dan beslist.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten