Moeten de songs van de in ongenade gevallen zanger Marco Borsato voortaan enkel nog door onbekende artiesten gezongen worden? Die vraag schotelt Story een panel prominenten voor naar aanleiding van de vier theaterconcerten die eind dit jaar georganiseerd worden in de Utrechtse Jaarbeurs.

Daarin zullen Marco’s liedjes centraal staan, zonder dat hij daar echter zelf bij betrokken is. Zanger Ben Cramer is alvast geen voorstander van een dergelijke reeks concerten, zo vertelt hij eerlijk. “Ik zeg nee tegen het hele idee van deze concerten. Het is nog steeds niet duidelijk wat er in deze zaak nu precies wel of niet is gebeurd. Maar ook als blijkt dat hij onschuldig is, zal Marco wellicht nooit meer gaan zingen”, denkt Ben.

“Maar hij is niet overleden. Hij leeft!”, vervolgt de zanger. “Dan moet men dus ook niet zijn liedjes gaan zingen alsof hij er niet meer is. Ik zou er daarom ook nooit aan meewerken”, besluit Ben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten