Door de hormonale schommelingen eigen aan haar leeftijd ruziet ‘GTST’-actrice Babette van Veen tegenwoordig met de overtollige kilo’s. zo vertelt ze in een bijzonder eerlijk gesprek met het weekblad Party.

“Er zijn veel vrouwen die nu een inhaalslag maken en zichzelf helemaal aftrainen”, beseft Babette, maar dat is niets voor haar: “Want naast al die hormonale schommelingen ben ik ook een levensgenieter. Ik vind het heel leuk om met vriendinnen uit eten te gaan. Alleen heeft mijn lichaam door de overgang minder voedsel nodig en heb ik niet per se minder trek.”

En wellicht ook dat Babette ook iets meer geneigd is om haar emoties ‘weg te eten’ nu onlangs ook haar jongste zoon Silvijn, in navolging van oudere broer Sebastiaan, uit huis is gegaan. “Ik vond het heel heftig om te beseffen dat de tijd met je gezin nooit meer terugkomt. Daar moest ik wel overheen stappen”, aldus Babette.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten