In Weekend bekijkt Peter van Veen, bekend van Married At First Sight, het B&B Vol Liefde-koppel Arno en Niels door de ogen van een gedragsbioloog.

“Arno is wat saai en afwachtend maar daar is niks mis mee”, gaat van Veen van start. “Niels daarentegen blijkt moeilijk te plaatsen, vooral door zijn non-verbale communicatie.”

De bioloog merkte ook op dat Niels gaandeweg een beetje bezitterig werd toen er ineens een andere man kwam. “Niels is aardig en verleidelijk, maar als hij te claimerig wordt of haantjesgedrag blijft vertonen, haakt hij mogelijk af. Arno heeft alles op orde en Niels moet daar niet te wild doorheen walsen. Niels moet wel een beetje dimmen”, liet de expert destijds optekenen.

Tijdens de reünie bleek dat het koppel na de opnames nog lange tijd contact heeft gehad, maar dat ze besloten hebben om vrienden te blijven. “Je kunt de liefde niet dwingen”, besluiten ze nuchter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten