Gedragsbioloog Peter van Veen, bekend van Married At First Sight, vermoedt dat B&B Vol Liefde-deelnemer Robert Jan deelneemt aan het programma op zijn bedrijf te promoten.

“Toen ik hem onlangs in een whiskyreclame zag, viel alles op zijn plek. Kerel, opzouten”, gaat de bioloog streng van start in Weekend. “Je ziet ook dat hij alle tijd heeft voor activiteiten met de vrouwen. Volgens mij is hij de enige B&B-eigenaar dit seizoen die niet werk. Hij is altijd de gestylede gentleman, wat in mijn ogen allemaal net té is.”

Hoewel Suzanne volgens de expert een perfecte match voor Robert Jan kan zijn, vermoedt van Veen dat de eigenaar op termijn voor zijn bedrijf gaat kiezen. “Ik twijfel enorm aan zijn intentie. Er is geen fysiek contact vanuit zijn kant, hij is eerder een soort sollicitatieprocedure aan het opzetten”, besluit de bioloog.

Tijdens de B&B Vol Liefde reünie bleek echter dat Robert Jan en Suzanne nog wel degelijk gelukkig samen zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten