In Weekend geeft gedragsbioloog Peter van Veen, bekend van Married At First Sight, zijn eerlijke mening over B&B Vol liefde-koppel Mirjam en Sjoerd.

“Mirjam is net als Anja een vrieskast”, gaat de bioloog stevig van start. “Totdat Sjoerd binnenkwam. Ze begon meteen te kwijlen en je zag haar kijken: wat gebeurt hier?!”

Van Veen maakt echter onmiddellijk de opmerking dat hij Sjoerd voor geen haar vertrouwt. “Hij is een haantje, te veel bezig met zijn eigen imago. Zijn minachtende trekjes in de non-verbale communicatie doen mijn haren overeind staan. Toch is dit vermoedelijk het type man dat Mirjam zoekt en nodig heeft in Zuid-Afrika, maar dan zonder het foute randje.”

Tijdens de reünie verklapte het tweetal dat het op liefdesvlak helaas niets is geworden maar dat er wel regelmatig met elkaar is gebeld. “Time will tell”, besluit Sjoerd, waarop Art-Jan Rooijakkers meteen de opmerking maakte dat hij in Sjoerd een man ziet die denkt: ‘Mijn tijd komt nog wel.’

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten