Hoewel John de Bever best tevreden is met zichzelf, is het lijstje met uiterlijke kenmerken dat hij graag wil veranderen misschien toch langer dan hij zou willen.

“Maar serieus: ik heb tien vingers, tien tenen en ik ben gezond. Dus waar zou ik me druk om maken? Dat ik misschien een beetje een grote neus heb of dat mijn wenkbrauwen doorlopen, dat maakt me niks uit”, zegt hij in Party

Waar John geen gebrek aan heeft is humor. Zo is zelfs zijn voicemail erg grappig. Wie hem belt krijgt te horen ‘Met de knapste man van Nederland’. Sommigen vinden het arrogant, anderen vinden het gelukkig heel grappig.

“Ik vind het leuk om te lachen en om grappen te maken. Maar in elk deel van Nederland is humor anders. Humor is erg belangrijk voor mij. Je moet het leven – en vooral jezelf – ook niet zo serieus nemen. Ik voel me een zeer bevoorrecht mens en maak me verder niet zo druk om dingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten